LEDENPORTAAL
Online PKU update 2020
26 september 2020 - Online
Helaas gaat dit jaar de Landelijke Dag van de PKU vereniging niet door vanwege corona. Maar we hebben voor het ochtendgedeelte van de Landelijke Dag een alternatief bedacht.

Dit jaar organiseren wij een online seminar waarin we jullie op de hoogte brengen van de laatste onderzoeken en ontwikkelingen m.b.t. PKU .
Dit seminar vindt online plaats via Zoom op zaterdag 26 september 2020 van 11:00 tot 12:00.

U ontvangt voorafgaand aan het seminar van ons via mail een link waarmee u via ZOOM, gemakkelijk kan inloggen op zaterdag 26 september 2020.

We hopen u, vanuit uw huiskamer, te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Nederlandse PKU vereniging

Inschrijving gesloten

PKU Ouderenweekend 2020
24 april 2020 t/m 26 april 2020 - putten
Helaas helaas!!!
Vanwege het Corona virus hebben we moeten besluiten om het PKU ouderenweekend voor dit jaar af te blazen. We hopen op jullie begrip hiervoor.

We waren tot afgelopen vrijdag nog overtuigd dat we het weekend door zouden kunnen laten gaan. Maar als we nu naar de ontwikkelingen kijken lijkt het onverstandig om het dit jaar te organiseren.
Ontzettend balen! Maar.......meld je je volgend jaar weer aan? Top!

Groetjes,
De Organisatie

Programma    Contactinformatie    Inschrijving gesloten

PKU weekend 2020
24 april 2020 t/m 26 april 2020 - Putten (Gld) - De Peppelhoeve

Helaas helaas!!!
Vanwege het Corona virus hebben we moeten besluiten om het PKU Jeugdweekend voor dit jaar af te blazen. We hopen op jullie begrip hiervoor.

Ontzettend balen! Maar.......meld je je volgend jaar weer aan? Top!

Programma    Inschrijving gesloten

Welkom bezoeker