LEDENPORTAAL
Spiegelbijeenkomst Volwassen PKU'ers
2 juni 2021 - Online
Schrijf je in als je volwassen PKU'er bent en je wilt invloed hebben op de kwaliteit van zorg voor volwassen PKU'ers.
Log in en meld je aan!
Ben je je inlog en/of je wachtwoord vergeten? Klik dan op 'login vergeten' of 'wachtwoord vergeten'. Dan krijg je een nieuwe toegestuurd.

7 deelnemers, 5 van 12 plaatsen beschikbaar

ALV 2021
25 mei 2021 - online
U kunt zich aanmelden voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de vereniging. De ALV vindt plaats op 25 mei 2021. Deze is toegankelijk voor leden van de Nederlandse Phenylketonurie Vereniging.
Inschrijven gaat eenvoudig: Controleert u of uw gegevens juist zijn en pas deze aan als deze niet correct zijn. Vervolgens klikt u op 'Inschrijven'.

Na inschrijving ontvangt u via mail een bevestiging van de inschrijving.
Voorafgaand aan de vergadering krijgt u nadere gegevens hoe u de ALV digitaal kunt bijwonen.

Pannenkoeken bakken met chef Nicola
14 mei 2021 - online
Het PKU weekend is een weekend voor de jeugd met PKU. Dit jaar vanwege corona vervangen we het weekend door een online programma.
Samen met andere jonge PKU-ers gaan we gezellig pannenkoeken bakken. Onder leiding van een echte kok en met veel gezelligheid (via Zoom).
Je krijgt vooraf alle ingredienten van ons toegestuurd.

Schrijf je snel in.
En....neem je met meerdere PKU-kinderen uit 1 gezin deel? Vul dan alle namen in op het inschrijfformulier.

Welkom bezoeker
Login vergeten?