LEDENPORTAAL
Landelijke PKU Dag 2019
28 september 2019 - Ouwehands Dierenpark
De jaarlijkse Landelijke Dag van de Nederlandse PKU vereniging vindt dit jaar plaats op 28 september 2019 in Ouwehands Dierenpark te Rhenen.

Schrijf je nu in. Hiervoor moet je wel ingelogd zijn, omdat de landelijke dag alleen toegankelijk is voor leden van de vereniging. Als je je wachtwoord kwijt bent, dan kan je klikken op 'wachtwoord vergeten' (rechts in het scherm). Dan krijg je een nieuw wachtwoord toegestuurd via mail.

De inschrijving is voor maximaal 4 personen. Wil je met extra personen komen, dan kan je extra kaarten kopen a € 12,50 p.p.
De lunch voor deze extra personen is hierbij niet inbegrepen.

Programma    Inschrijven

195 plaatsen beschikbaar

ALV 2019
28 mei 2019 - van der Valk hotel Breukelen
U kunt zich aanmelden voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de vereniging. Deze is toegankelijk voor leden van de Nederlandse Phenylketonurie Vereniging.
Inschrijven gaat eenvoudig: Controleert u of uw gegevens juist zijn en pas deze aan als deze niet correct zijn. Vervolgens klikt u op 'Inschrijven'.

Programma    Inschrijving gesloten

Welkom bezoeker