LEDENPORTAAL
PKU weekend 2023
12 mei 2023 t/m 14 mei 2023 - Zevenaar - Buitengoed de Panoven
Het PKU weekend 2023 gaat door! Na afgelopen jaren zonder PKU weekend vanwege Corona gaan we dit jaar weer los.
Ben je in mei 2023 8 jaar of ouder? En kan je zelfstandig omgaan met je dieet? Schrijf je dan in voor het PKU weekend en maak nieuwe vrienden. Een weekend lol zonder 'gedoe' en 'nadenken' over je eten.

Programma    Inschrijven

2022 - Kook workshop Kerstmis
10 december 2022 - Online
Je kan je hier aanmelden voor de Kerst 2022 kook workshop die we samen met Vitaflo organiseren op 10 december.
Als je meedoet dan is net voor de start van de kwartfinale je gerecht klaar. Kan je het na de wedstrijd even in de oven (of magnetron) opwarmen.

Let op bij annulering cq. niet opdagen:
Als je je inschrijft en je komt niet opdagen is dat geen probleem. Maar we rekenen dan wel 25 euro kosten aan je door.
We doen dit omdat we zelf ook kosten maken om dit te organiseren.
Het kan natuurlijk dat er ineens iets is waardoor jij de kookworkshop moet missen. Laat ons dan tijdig via mail weten. Stuur een mail naar info@pkuvereniging.nl. In dat geval rekenen we geen kosten door.

Hieronder kan je je aanmelden. Leuk dat je meedoet!!!

Welkom bezoeker
Login vergeten?