LEDENPORTAAL
Rondreizend PKU circus - Eindhoven
30 november 2019 - Pullman Eindhoven Cocagne

- Je kan met maximaal 2 mensen deelnemen.
- Deelname is mogelijk voor leden van de Nederlandse PKU vereniging ouder dan 15 jaar.
- Het evenement is gratis. Afmelden is mogelijk tot uiterlijk 2 weken voor de datum van het evenement. Daarna afmelden en/of niet op komen dagen betekent dat we je de kosten in rekening brengen. De kosten bedragen 30 euro per persoon.

Programma    Inschrijven: 17 september 2019 - 28 september 2019

Rondreizend PKU circus - Rotterdam
28 november 2019 - Congrescentrum Podium 0950

Rondreizend PKU circus - Utrecht
21 november 2019 - PGO Support

Rondreizend PKU circus - Amsterdam
12 november 2019 - Westergasfabriek - de Werkkamer

Rondreizend PKU circus - Assen
9 november 2019 - Het Stadshuys

Rondreizend PKU circus - Ede
7 november 2019 - Akoesticum

Landelijke PKU Dag 2019
28 september 2019 - Ouwehands Dierenpark
De jaarlijkse Landelijke Dag van de Nederlandse PKU vereniging vindt dit jaar plaats op 28 september 2019 in Ouwehands Dierenpark te Rhenen.

Helaas is de inschrijving gesloten. Het maximum aantal deelnemers is bereikt. Je kan je nog wel inschrijven voor de wachtlijst. Mocht er iemand afzeggen dan laten we je weten.

De inschrijving is voor maximaal 4 personen. Je mag met 2 extra mensen a € 12,50 p.p. komen.

De lunch voor deze extra personen is hierbij niet inbegrepen.

Programma    Inschrijving gesloten

Welkom bezoeker