Ouderenweekend 2019
5 april 2019 t/m 7 april 2019 - Putten
Dag Lieve PKU'er,

Het is weer zover!!
Het jaarlijkse ouderenwekend staat weer voor de deur!
Dit jaar met het thema ORANGE IS THE NEW BLACK!!
Zien we jou verschijnen in putten op 5 April??

Groetjes,
De Organisatieheart

7 deelnemers

PKU weekend 2019
5 april 2019 t/m 7 april 2019 - Putten (Gld) - De Peppelhoeve

Het PKU weekend is een weekend voor de jeugd met PKU. Het doel is om in een gezellig weekend met zijn allen leuke dingen te doen. Omdat alle deelnemers PKU hebben, is dit weekend uitstekend geschikt voor het uitwisselen van ervaringen. Voorwaarde voor deelname is dat je zelf met het dieet kan omgaan (vanaf 8 jaar).
Er is begeleiding aanwezig die de groep begeleid.

Het PKU weekend wordt al vele jaren met succes georganiseerd.
Nog nooit geweest? Meld je dit jaar aan! Je komt op een leuke manier in contact met andere PKU-ers en je hebt een geweldig weekend.

Schrijf je snel in. 1 april sluit de inschrijftermijn.
Programma    Inschrijven

17 deelnemers

Landelijke Dag 2018
8 september 2018 - Ede - Akoesticum
De jaarlijkse Landelijke Dag van de Nederlandse PKU vereniging vindt dit jaar plaats op 8 september 2018 in het Akoesticum in Ede.
Schrijf je nu in. Hiervoor moet je wel ingelogd zijn, omdat de landelijke dag alleen toegankelijk is voor leden van de vereniging. Als je je wachtwoord kwijt bent, dan kan je klikken op 'wachtwoord vergeten' (rechts in het scherm). Dan krijg je een nieuw wachtwoord toegestuurd via mail.

Inschrijving gesloten

Welkom bezoeker