LEDENPORTAAL
Samen lasergamen
6 november 2021 - Regio Amersfoort

Samen lasergamen!

Omdat het al even geleden is dat we bij elkaar zijn gekomen tijdens het jeugdweekend, is het tijd om wat te doen!
Elkaar weer zien en samen wat leuks doen, dat is het idee.
Op 6 november komen we bij elkaar in de regio Amersfoort bij een game locatie.
Daar drinken we samen een drankje en gaan vervolgens lasergamen!

Doe jij ook mee?

De activiteit is voor de jeugd: 12 t/m 18 jaar.
Daarnaast is er de ruimte voor ouders die meekomen om bij te praten.
Met elkaar van gedachte wisselen over actuele uitdagingen.

Wanneer er voldoende inschrijvingen zijn, kan het doorgaan.
Schrijf je dus snel in!
Op 24 oktober bekijken we het aantal inschrijvingen.
Dan ontvang je bevestiging van de preciese tijd en locatie.

Ik hoop snel wat van je te horen!

Bart Arents
Algemeen bestuurslid PKU Vereniging

Webinar Dietiek
5 juli 2021 - online Zoom
We zijn allemaal bekend dat sporten belangrijk is, maar hoe zit dat nu allemaal met sport en voeding als je PKU hebt? Schrijf je nu in voor voor de webinar over Dietiek.
Log in en meld je aan!
Ben je je inlog en/of je wachtwoord vergeten? Klik dan op 'login vergeten' of 'wachtwoord vergeten'. Dan krijg je een nieuwe toegestuurd.

Focusgroep Expertisecentra beoordeling
1 juli 2021 - online Zoom
Voor de beoordeling van de Expertisecentra organiseren wij een drietal focusgroepen. Ben jij (of je kind) onder behandeling bij het Erasmus MC, het Amsterdam UMC of het UMCG in Groningen?
Meld je dan aan voor deze focusgroep. De PKU vereniging zal jouw input meenemen in de beoordeling van de 3 kandidaat Expertisecentra voor PKU.

Programma    Inschrijving gesloten

Spiegelbijeenkomst Volwassen PKU'ers
2 juni 2021 - Online
Schrijf je in als je volwassen PKU'er bent en je wilt invloed hebben op de kwaliteit van zorg voor volwassen PKU'ers.

ALV 2021
25 mei 2021 - online
U kunt zich aanmelden voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de vereniging. De ALV vindt plaats op 25 mei 2021. Deze is toegankelijk voor leden van de Nederlandse Phenylketonurie Vereniging.
Inschrijven gaat eenvoudig: Controleert u of uw gegevens juist zijn en pas deze aan als deze niet correct zijn. Vervolgens klikt u op 'Inschrijven'.

Na inschrijving ontvangt u via mail een bevestiging van de inschrijving.
Voorafgaand aan de vergadering krijgt u nadere gegevens hoe u de ALV digitaal kunt bijwonen.

Pannenkoeken bakken met chef Nicola
14 mei 2021 - online
Het PKU weekend is een weekend voor de jeugd met PKU. Dit jaar vanwege corona vervangen we het weekend door een online programma.
Samen met andere jonge PKU-ers gaan we gezellig pannenkoeken bakken. Onder leiding van een echte kok en met veel gezelligheid (via Zoom).
Je krijgt vooraf alle ingredienten van ons toegestuurd.

Schrijf je snel in.
En....neem je met meerdere PKU-kinderen uit 1 gezin deel? Vul dan alle namen in op het inschrijfformulier.

Welkom bezoeker
Login vergeten?