LEDENPORTAAL
ALV 2020
21 mei 2020 - online
U kunt zich aanmelden voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de vereniging. Deze is toegankelijk voor leden van de Nederlandse Phenylketonurie Vereniging.
Inschrijven gaat eenvoudig: Controleert u of uw gegevens juist zijn en pas deze aan als deze niet correct zijn. Vervolgens klikt u op 'Inschrijven'.

Na inschrijving ontvangt u via mail een bevestiging van de inschrijving.
Voorafgaand aan de vergadering krijgt u nadere gegevens hoe u de ALV digitaal kunt bijwonen.

Programma    Inschrijving gesloten

PKU Ouderenweekend 2020
24 april 2020 t/m 26 april 2020 - putten
Helaas helaas!!!
Vanwege het Corona virus hebben we moeten besluiten om het PKU ouderenweekend voor dit jaar af te blazen. We hopen op jullie begrip hiervoor.

We waren tot afgelopen vrijdag nog overtuigd dat we het weekend door zouden kunnen laten gaan. Maar als we nu naar de ontwikkelingen kijken lijkt het onverstandig om het dit jaar te organiseren.
Ontzettend balen! Maar.......meld je je volgend jaar weer aan? Top!

Groetjes,
De Organisatie

Programma    Contactinformatie    Inschrijving gesloten

PKU weekend 2020
24 april 2020 t/m 26 april 2020 - Putten (Gld) - De Peppelhoeve

Helaas helaas!!!
Vanwege het Corona virus hebben we moeten besluiten om het PKU Jeugdweekend voor dit jaar af te blazen. We hopen op jullie begrip hiervoor.

Ontzettend balen! Maar.......meld je je volgend jaar weer aan? Top!

Programma    Inschrijving gesloten

Welkom bezoeker